Kuchnia staropolska z elementami nowoczesności, wyjątkowy wystrój motywowany tematyką Zapomnianej Wsi, degustacje nalewek Mistrza Polski oraz klimatyczna muzyka na żywo – to jedne z niewielu elementów kolacji degustacyjnej, która odbędzie się już 11 listopada o godz. 19 w Hotelu Korona SPA & Wellness w Zemborzycach Tereszyńskich.

O oprawę kulinarną przyjęcia zadba Sławomir Kowalczyk, szef kuchni ściśle współpracujący z hotelem Korona, przy współudziale Szefów Kuchni z innych regionów Polski prezentując regionalną kuchnię ukierunkowaną zapomnianą wsią w nowoczesnym wydaniu. Podczas kolacji doświadczymy smaków ubiegłego stulecia, wśród których królować będzie tatar z pstrąga, pierś z gęsi w towarzystwie pure z mirabelki czy tatar z sarny z jadalną ziemią.

– Podczas kolacji „Na 6 widelców” będzie nam niezmiernie miło zaproponować wszystkim Gościom dania bogate w smaki z naszego dzieciństwa oraz dzieciństwa naszych dziadków – zapewniają gospodarze kolacji.

Obowiązuje rezerwacja miejsc. Koszt 199 zł od osoby.

Fot. Hotel Korona/ Facebook

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments